Mi számít klasszikus beltéri ajtónak?

Szalafa oldalán megnézheti, hogy milyen klasszikus beltéri ajtók közül válogathat. Stil vagy modern beltéri ajtó kínálatban verhetetlen a Szalafa. Az antik vagy akár styl bútorok tökéletes kiegészítői lehetnek ezek a gyönyörű beltéri ajtók. Egy nappali ajtaja egyáltalán nem mindegy miből készül és milyen stílusú, ha otthonunkat antik hatású bútorokkal rendeztük be. Fa vagy akár üvegezett ajtók széles tárháza érhető el a kínálatban.

A styl bútorok tökéletes kiegészítője lehet ez a különleges belső ajtócsalád. Nemes anyagok alkalmazásával minőségi beltéri ajtók közül választhatunk. Cseresznye, tölgy, dió csak pár a nemes anyagok közül, amelyekből megrendelhetjük az ajtókat. Az ajtóformát tekintve a hagyományos vonalat követik, hiszen ezek tökéletesen illeszkednek a polgári lakások eleganciájához. Lekerekített, gömbölyű, szögletes élekkel nem találkozhatunk. A belső ajtókhoz a Szalafa díszpántokat, domború betéteket és alap élkerekítést kínál. Az ajtókhoz dísztok dukál, amely még különlegesebbé teheti otthonunkat.

A modern klasszikus ajtók a hagyományos és a modernebb otthonokba is tökéletesek. A lakások meglévő hangulatához tökéletesen illeszkednek a belső ajtók színei, hiszen a Szalafa kínálatában több alapszín közül is választhatunk. A világosabb és a sötétebb színeket is tekintve bátran nézzük meg a kínálatot. Akik még ennél is különlegesebb ajtóra vágynak, azoknak a Szalafa ólombetétes üveget is kínál. Ezeknél az ajtóknál lehetőség van intarziás változat elkészítésére is, amely mellett a rátétléces díszítés is szóba jöhet. A Szalafa munkatársai mindenkinek segítséget nyújtanak, és ha nem új építésű otthonról van szó, akkor is meg lehet rendelni méretre ezeket a különleges beltéri ajtókat. A weboldalon pillanatok alatt meg lehet nézni a teljes kínálatot, de természetesen egyedi igényeket is képesek megvalósítani. A megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül teljesítik, így biztosak lehetünk abban, hogy a lakásfelújítás vagy az építkezés nem a Szalafán fog múlni.