wc

A mélyöblítésű WC rövid bemutatása

A fürdőszoba vagy mellékhelyiség egyik fontos tartozéka a WC csésze. Ezért sokan a helyiség felújításakor nagyon odafigyelnek a megfelelő típus kiválasztására, hiszen a régi fajta negatívumait el szeretnék hagyni. A mélyöblítésű WC formája és öblítési módja miatt vált igazán felkapottá.

Egy modernebb fajta mindenképp megadja a kényelmet és a könnyen tisztán tarthatóságot. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a mélyöblítésű WC stílusban is jó, ha maximálisan illeszkedik a fürdőszoba többi eleméhez, mint például a kádhoz, zuhanykabinhoz vagy mosdóhoz. Mivel sokan valóban sokat adnak az esztétikumra, a kristályporcelán alapanyagút veszik meg, amelyik fehérebb a megszokottnál és kifogástalanul passzol akár a porcelán, akár öntött műmárvány mosdókhoz. A mélyöblítésű WC garantálja a tökéletes összhangot abban a helyiségben, amelyik a reggelek egyik legfontosabb elemét képezi.

A mélyöblítésű WC lehet álló vagy fali elhelyezésű és itt csakis a vásárló ízlésétől függ, hogy melyik mellett dönt. Ezt a fajtát azért is szeretik sokan, mert jóval higiénikusabbnak ítélik meg a szakértők. Ezen kívül, ennek még egy nagy pozitívuma, hogy a szagot a víz jobban elzárja, így kellemesebb légkör marad a fürdőben. A vásárlás előtt természetesen mindig oda kell figyelni a fürdőszoba stílusára. A klasszikusakban a monoblokkos kialakítású WC csésze az, amelyik igazán széppé teszi a környezetet. Ennek az elhelyezésekor számolni kell a tartály által felvett helyre, hiszen a kellék jobban kinyúlik a faltól, mint a tartály nélküli társai. A mélyöblítésű WC megrendelhető a gepeszcentrum.hu oldalon, ahol sok egyéb eszköz is rendelkezésre áll.