Klímaberendezés: melyiket válasszam?

A hosszú, fagyos tél után igen csak szívből jövő boldogsággal tudunk örvendezni a napsütésnek egy tavaszi napon. Néha azonban mégis elviselhetetlennek tűnnek a forró, nyári napok, amikor semmi sem hozza meg a várt hűsítő eredményt. A klímaberendezés elsősorban erre nyújt hatékony megoldást.

Néhány perc már elég ahhoz, hogy érezzük a lényeges különbséget. A klímaberendezések nagy része használható páramentesítőként is. Hat különböző mobil klímaberendezést hasonlítunk össze, ami lényegesen megkönnyítheti a vásárlók döntését. A Trotec és a DeLonghi készülékek nagyobb hűtőteljesítményre képesek. A Whirlpool készülék nagyon jó minősítést kapott a párátlanítás mint funkció során.

Eltérések mutatkoztak a szabályozható légmozgás tekintetében: hiszen a Bonus, a Fakir és a Trotec készüléken manuálisan lehet állítani a légmozgást. A Bonus és a Fakir klímaberendezés esetében a ventilátor fokozat automatikusan állítható, és egy légelvezető csővel vannak ellátva.

Míg a Bonus, a Trotec, a Whirlpoor és a Pro Klíma esetében a légáram vízszintesen állítható, a Fakir mindkét irányban képes mozgatni a levegőt, vízszintesen és függőlegesen egyaránt. A 6 típus közül ez utóbbi a legkisebb energiafelhasználású, a Whirlpool hűtésnél valamivel több energiát használ fel, mint társai.

A Pro és a Whirlpool berendezéseknél a légáramlás távirányító segítségével is egyszerűen és gyorsan irányítható. Bármelyik típusú készülékre is essen az Ön választása, garantáltan jól jár, hiszen mindegyik klímaberendezés gyors és hatékony működést biztosít.