Túlterhelt az AirBnB piac: az apartmanokat kiadók küzdenek?

Míg korábban szállásfoglalás során rendszerint a szállodákra és vendégházakra asszociáltunk, addig napjainkban már számolhatunk egy másféle lehetőséggel is. A néhány napra, vagy akár egyetlen órára igénybe vehető AirBnB ingatlanok iránt kiemelt érdeklődés mutatkozik, ám a rendkívül széles választék apropóján az apartmanokat kiadók egyre nehezebb helyzetbe kerülnek. Az extra szolgáltatásokat, vagy a prémium színvonalat nyújtó apartmanok vannak a legjobb helyzetben, hiszen ezek iránt mindig is elegendő kereslet mutatkozott a szektorban.

Néhány évvel ezelőtt akár belvárosi ingatlanokat is megfizethető áron szerezhettek meg a befektetők, s ezzel a lehetőséggel sokan éltek is. Mindegy, hogy egykor az egyetemista gyermeknek szolgált szálláshelyként, vagy egyszerűen csak befektetési szándékkal helyezték volna el sokan pénzüket ebben a formában, a megfelelő helyszínen levő, igényes apartmanokat bérleti céllal érdemes kihasználni.

A lehetőségben sokan meglátták az anyagiakat, és már egyértelműen elmondható, hogy az AirBnB piac egyre nagyobb túlterheltséggel küzd. Jó hír viszont, hogy a színvonalas szálláshelyet kínálók iránt mindig is mutatkozott igény, és ez napjainkban sincs másként. A budapestbuvohely.hu apartmanokat üzemeltető cég szerint tényleg túlterhelt az AirBnB piac, viszont a megfelelő árképzéssel és feltételekkel igenis kialakítható olyan kínálat, amely vonzónak bizonyul az akár egyetlen órára intim körülményeket keresők számára is.…

Hmm ezt továbbolvasom »