Honnan lehet macskaeledel konzervet rendelni?

Sok macskatartónak okoz gondot, hogy kis kedvencét ellássa a megfelelő konzervekkel. Főleg az idősebb korosztályba tartozó macskatartóknak nehéz a helyzetük, hiszen a konzervek sokszor igen súlyosak. Ma már webáruházból is meg lehet rendelni akár a teljes havi konzervmennyiséget, amelyet házhoz szállítanak, így az állattartóknak a lakásból sem kell kimozdulniuk. A Maxipet webáruházban többféle macskakonzerv közül válogathatunk, így kis kedvencünknek igen változatos étrendet állíthatunk össze. A weboldalon egészen egyszerűen ki kell választani a macska kategóriát és azon belül a macskatápot. Máris számtalan konzervet kínál fel a rendszer, amelyek között kedvünkre válogathatunk.

maxipet.hu oldalon különféle macskatápokat lehet rendelni. Nedvestápot és száraztápot is választhatunk, hiszen mind a kétfajta eledel folyamatosan van raktérkészleten. Vásárolhatunk szuperprémium minőségű nedves eledelt lazacos ízesítéssel, de letehetjük a voksunkat egy középkategóriás csirkés konzerv mellett is. Tőlünk függ, hogy mit választunk kedvencünknek. Brit Premium, Kitekat, Royal Canin, ez mind megtalálható a széles márkakínálatban. A nedves eledelek között találhatunk konzerves valamint alutasakos kiszereléseket is. Ha már egyszer megtaláltunk egy jól bevált márkát, amelyet cicánk örömmel fogyaszt, akkor vásároljuk meg azt számára a webáruházból. A webáruházban fordítsunk kiemelt figyelmet a több tasakos kiszerelésekre is, hiszen azok ár-érték aránya kiváló.

 

A cicák etetése ugyanolyan kiemelt figyelmet igényel, mintha kutyánk lenne. Olyan tápanyagokra van szükségük, amelyek egészségesek, és emelett erőssé és teszik őket. Fontos, hogy az étel mennyiségét is jól válasszuk meg. A nem túl kövér cicáknak napi 5-6 kg száraztápot lehet adni illetve emellett 3×10 dkg nedvestápot. Az étel mellett fontos a megfelelő folyadékbevitel is, ez száraz tápnál kiemelt fontossággal bír. Minden étkezéshez biztosítsunk friss vizet. A cicák naponta sokszor esznek keveset, így a kutyusokkal ellentétben számukra egész nap kint lehet hagyni az ételt. Egy cica naponta akár 15-16 alkalommal is az étkezik. Arra azonban figyeljünk, hogy a napi maximum mennyiséget ne lépjük túl, különben túlsúlyos lesz házikedvencünk.