Hogyan kezdhet neki egy vállalkozói hitelkérelemnek?

Egy vállalkozói hitelkérelem benyújtása nem a legegyszerűbb feladatok közé tartozik, hiszen igen összetett. Mindenképpen üzleti tervet kell benyújtani a bankhoz, amelynek összeállításához nem árt szakember segítségét kérni. Persze nagyon sok vállalkozó maga igyekszik ezt a feladatot elvégezni, de vajon nem jobb, ha ezt egy szakértőre bízzák? A bankok az üzleti terveket nagyon alaposan átnézik és a legkisebb hiba esetén is új üzleti terv benyújtását várják. Egy üzleti tervnek meggyőzőnek kell lennie ahhoz, hogy a hitelt az adott vállalkozás megkapja.

Ha úgy érzi, hogy önerőből nem tudja megoldani azt a bizonyos projektet, ezen az oldalon találhat megoldási lehetőségeket. A Forrás Centrumnál a hitel lehetőségek és a pályázatok teljes tárháza várja a vállalkozások tulajdonosait és vezetőit. Itt tényleg érdemes körülnézni és adott esetben a szakképzett pályázatírással foglalkozó szakemberek segítségét kérni. A pályázatok között számtalan olyan található meg, amely hitellel is kombinálható.

A cégek továbbfejlesztése szempontjából ez a lépés fontos lehet. Az optimális és igen kedvező hitellehetőségeket felkutatják a vállalkozások részére és így a telephelyfejlesztés, a tehergépkocsi vásárlás, vagy akár az ÁFA finanszírozás is elérhetővé válik a vállalkozások számára. A kombinált konstrukciók lehetőséget nyújtanak arra, hogy hitelt és pályázati pénzt is igényeljenek a vállalkozások. Ezeket a pályázati konstrukciókat sokszor észre sem veszik a cégek. A Forrás Centrum munkatársai minden fontos pályázatot nyilván tartanak és azokat folyamatosa fel is kutatják ügyfeleik részére.

Minden pályázattal kombinált hitelfelvételnél csatolni kell az üzleti tervet, amelynek elkészítése szakértelmet igényel. A szakemberek a Forrás Centrumnál mindent megtesznek annak érdekében, hogy tökéletes üzleti tervet készítsenek a vállalkozásoknak. Természetesen az üzletpolitikai koncepciónak tökéletesen megfelelő megoldást fognak minden esetben javasolni. A Széchenyi hitelkártya akár 2 héten belül elérhető és maximálisan 25 millió Ft értékű összeg áll a vállalkozások rendelkezésére, hogy minden tervüket végre megvalósítsák. Vállalkozói hiteleket akár 32,5 millió forintos összeghatárig is fel lehet venni, de ehhez érdemes már szakember segítségét kérni.