Headonist, ahol élmény a férfi hajvágás

Az ápolt haj és szakáll minden férfi álma, de a Headonist még ennél is többet nyújt. A Headonist élmény mindenkire vár a Corvin-negyedtől pár perc sétára. Ha már eluntad, hogy állandóan a fordásszal bajlódsz időpontegyeztetés ügyében, akkor válaszd a szalont, ahová akár online is időpontot foglalhatsz.

Ha éppen egy randi előtt állsz és nagyon gyorsan hajvágásra és szakáll nyírásra lenne szükséged, akkor itt a helyed. A férfi fodrászok a legújabb trendek szerint készítik el frizurádat és a szakáll nyírás is trendi lesz. A férfi hajvágás is művészet. Nem szabad túl könnyedén venni, hiszen a férfiaknak i szükségük van arra, hogy mindig trendik és divatosak legyenek. A Headonist fodrászat munkatársai folyamatosan törekednek arra, hogy mindig megismerjék a legújabb trendeket és újat tudjanak nyújtani ügyfeleiknek. Ide mindig érdemes betérned, ha megújulásra vágysz, hiszen a férfi hajvágás trendje is szinte pillanatról pillanatra változik. Akik arra vágynak, hogy mindig a legtrendibbek legyenek, azoknak a Headonist fodrászatot ajánljuk.

A headonizmus a szalon saját filozófiája, amely szerint az örömök elérése az egyik legfontosabb dolog az életben. Legtöbb élvezet a legkisebb fájdalom mellett, ez a headonizmus. A művészi hajvágás, a profi szinten megvalósított frizurák minden vendégnek járnak. A fodrászatba bevitt fényképek alapján akár 1 órán belül viszontláthatod a tükörben a vágyott frizurát vagy szakállat. A fodrászatba rengeteg külföldi vendég is megfordul, hiszen a minőségi alapanyagok, amelyeket a hajkezelésekre használnak és a különleges frizurák mindenkit örömmel töltenek el. Az udvarias kiszolgálás és a szabad időpontok, a kedves fodrászok mindenkit lenyűgöznek. Ilyen kiszolgálásban nem mindenhol lehet része az ügyfeleknek. Érdemes online minél előbb lefoglalni a vágyott időpontot, nehogy lecsapjon rá valaki más. Munkahelyünkről akár ebédidőben is kiszaladhatunk egy kis fazonigazításra, hiszen 1 óra bőven elegendő a teljes megújulásra.