A fűtéskorszerűsítés menete nem csak a fűtési költségeket csökkenti

Fűtéskorszerűsítésre előbb vagy utóbb minden tulajdonosnak szüksége lesz, hiszen egyre nagyobb teret hódítanak a takarékosságra sarkalló épületgépészeti megoldások. A fűtési költségek csökkentése mellett a környezetet is meg lehet kímélni fűtéskorszerűsítéssel, így akik óvják és védik a környezetet, azok így is előtérbe helyezhetik a környezet iránti elkötelezettségüket.

20 vagy akár 30 százalékkal is csökkentheti a kiadásokat egy teljes fűtéskorszerűsítés. Családi házaknál, társasházaknál javasolt a korszerűsítés mielőbbi elindítása. Kondenzációs kazánnal vagy egy hőszivattyúval nagyon sokat lehet spórolni. A Fülöp Épületgépészet a legjobb szolgáltatást nyújtja az ügyfeleknek a fűtéskorszerűsítés terén. A fűtéstechnika világa hatalmas változáson ment keresztül, hiszen egyre több újítás és találmány kerül napvilágra. Kondenzációs kazánok és alacsony hőmérsékletű kazánok ma már egyre több otthonban megtalálhatók, hiszen sokan rádöbbentek már arra, hogy a korszerűsítésre fordított összeg a rezsiszámlákon tükröződik vissza. Ezekkel a megoldásokkal már a múlté a téli 40-100 000 forintos fűtésszámla.  Azonos hatásfok mellett ezek a kazánok nagyon keveset veszítenek hasznosítási fokukból.

A korszerűsítés után a rendszerek sokkal biztonságosabbak lesznek, emellett nem kormolnak, ezáltal a környezet szennyezés és terhelés is teljesen lecsökken. Amitől eddig mindenki aggódott az is a múlté, hiszen megszűnik a robbanásveszély, sőt még a szén-monoxid mérgezések iránti félelmet is kiiktathatjuk életünkből.  Geotermikus energia felhasználásával teljesen függetlenné lehet válni a gázszolgáltatóktól ezáltal szintén pénzt lehet megtakarítani. A teljes fűtéskorszerűsítés csupán pár napot vesz igénybe. Ezeken a modern fűtőkészülékeken már azt is be lehet állítani, hogy mennyi energiát adjanak le és így a fűtési szezonokban akár több tízezer forintot is meg lehet takarítani háztartásonként. Az elavult fűtésrendszer már a múlté és a melegvíz előállítása is sokkal egyszerűbbé és korszerűbbé vált. Jelentős beruházás nélkül is javítani lehet a fűtés hatásfokán, hiszen ha geotermikus hőszivattyú telepítése mellett döntünk, akkor azt lehet variálni a hőszivattyúnyerő szellőztető rendszerrel és a napkollektorral is. A Fülöp Épületgépészet előzetesen elvégzett gépészeti tervezéssel, szaktanácsadással várja az érdeklődőket.